BERGARAKO JATETXE BATEAN SUKALDARI EDO SUKALDARI LAGUNTZAILE BAT BEHAR DA// RESTAURANTE DE BERGARA PRECISA COCINER@ O AYUD. DE COCINA

2018-02-06

Deskribapena

BERGARAKO JATETXE BATEAN SUKALDARI EDO SUKALDARI LAGUNTZAILE BAT BEHAR DA. MENUA ETA KARTA ETA OROHAR SUKALDEKO LANAK. OSO GARRANTZITSUA DA HIGIENEA ETA ORDENA MANTENTZEA. ORDUTEGIA: ASTELE-OSTEGUN: 10.00-16.00, OSTIRAL 10.00-16.00 ETA 20.00-23.00, LARUNB 11.00-16.00 ETA 20.00-23.00, IGANDEA 11.00-16.00// RESTAURANTE DE BERGARA PRECISA COCINERO O AYUD. DE COCINA. ELABORACIÓN DEL MENÚ Y CARTA, Y EN GENERAL, TAREAS DE COCINA. ES MUY IMPORTANTE HIGIENE Y ORDEN EN LA COCINA. HORARIO: LUNES-JUEVES: 10.00-16.00, VIERNES 10.00-16.00 Y 20.00-23.00, SABADOS 11.00-16.00 Y 20.00-23.00, DOMINGO 11.00-16.00

Baldintzak

BEHARREZKOA DA: 6 HILABETEKO ESPERIENTZIA SUKALDARI EDO SUKALDARI LAG. BEZALA ETA HIGIENE ETA ORDENA MANTENTZEA. BALORATUKO DA: SUKALDARITZAN FORMAKUNTZA IZATEA// IMPRESCINDIBLE: EXPERIENCIA MÍNIMA DE 6 MESES EN PUESTO SIMILAR , MANTENER UNA ADECUADA HIGIENE Y LIMPIEZA. SE VALORARÁ TENER FORMACIÓN EN COCINA

Harremanetarako

Naiara Aranburu
naranburu@debagoiena.eus
Tlf: 943 79 30 90

Izena eman